Tavaszi klubturnéja során Erdélybe is ellátogat az Alvin és a Mókusok. A nyíregyházi punk rock banda tagjai április 5-én Kolozsváron, másnap pedig – pályafutásuk során először – Sepsiszentgyörgyön is a húrok közé csapnak.

Tavaly ünnepelte 25. születésnapját az Alvin és a Mókusok, melynek apropóján nagyszabású turnét szervezett a csapat. A jubileumi koncertsorozat állomásai közt több határon túli város is szerepelt – a zenészek összesen tíz országban jártak, és nemcsak Európában, hanem Kanadában és New Yorkban is felléptek. Erdélyben is megfordultak, ahova a 2019-es tavaszi turnéjuk során újra visszatérnek: április 5-én Kolozsváron, a következő estén pedig Sepsiszentgyörgyön koncerteznek.

„Erdély mindig is a szívünk csücske volt! A kint élő magyarok vendégszeretete példátlan, rengeteg szép emléket őrzünk az ottani koncertekről. Szeretnénk minél több olyan helyre eljutni, ahol a zenekar eddig még sosem koncertezett. Már nagyon várjuk, hogy találkozzunk a Sepsiszentgyörgyön élő magyarokkal is” – mondja Pásztor István (Alvin), a banda frontembere.

Kolozsváron április 5-én a Flying Circus színpadán, Sepsiszentgyörgyön pedig április 6-án, a Szimpla Teraszon lép fel az Alvin és a Mókusok. A zenekar egy igazán pörgős, Alvin-örökzöldekkel teli műsorral készül, így szinte biztos, hogy a két koncert a közönségnek felejthetetlen élmény lesz.

YouTube link: https://youtu.be/17vSMUUSQGQ

Facebook-esemény Kolozsvár: https://www.facebook.com/events/305621716825739/

Facebook-esemény Sepsiszentgyörgy:

https://www.facebook.com/events/349571132303955/

 

Hozzászólás Facebook használatával

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here