Scroll to Top

Újabb európai turnén a Selfish Murphy zenekar

By Emil / Published on szerda, 05 nov 2014 10:34 DE. / No Comments / 583 views

1959423_717698274919830_1081769416_nMozgalmas, külföldi turnékkal fűszerezett a sepsiszentgyörgyi Selfish Murphy zenekar pályafutása. A csapat az elmúlt napokban negyedik 2014-es európai turnéjára indult.

Martinka János zenekarvezető érdeklődésünkre elmondta, számos bel- és külföldi fesztiválon játszottak idén is, illetve a hét országot érintő, negyedik európai turnéjuknak köszönhetően immár elmondhatják, hogy összesen 13 országban léptek fel.

– Érdekesnek ígérkezik a koncertkörút. Ausztriában például egy kastélyban zajló whisky-kóstolón, zárt rendezvényen muzsikálunk, de játszunk csúcsidőben egy óriás Halloween-fesztiválon is Olaszországban, elvégre a Halloween ősi kelta hagyományokon alapuló ünnep – tájékoztatott még indulás előtt Martinka.

A zenekar eddig csupán átutazott Svájcon, ám ezen a turnén megállnak, koncerteznek is az országban, így újabb állammal bővül a csapat koncerthelyszíneinek listája. Újdonságnak számít továbbá, hogy a Selfish Murphy a napokban töltötte fel a világhálóra legújabb, második videoklipjét is (részleteket a www.selfishmurphy.com honlapon olvashatnak az érdeklődők).

Tinca Teddy
Székely Hírmondó

hirmondo.ro

Comentários no Facebook