Scroll to Top

Új kiadót talált a Korn, jön az új lemez

By Emil / Published on kedd, 06 ápr 2010 09:44 DE. / No Comments / 170 views
A nu-metal egyik legismertebb zenekara a RoadRunner kiadóhoz szerződött, ami azt jelenti, hogy nyáron megjelenhet kilencedik stúdiólemeze. A formáció az első két albumhoz hasonló attitűdöt ígér a rajongóknak.

A Korn legutóbbi albumait az EMI szárnyai alá tartozó Virginnél jelentette meg, de a lejáró lemezszerződést a felek nem hosszabbították meg. Az új, sorrendben kilencedik stúdióalbum úgy készült el, hogy nem lehetett tudni, melyik lemezcéggel sikerül szerződést kötni a kiadásáról. A megállapodás most megköttetett, a metálban igen erős RoadRunner jelenteti meg az albumot. A korong  producere Ross Robinson, aki annak idején főszerepet játszott az együttes felfuttatásában, lévén az első két anyagot az ő vezetésével vette fel a zenekar még a 90-es évek közepén.

A Korn III – Remember Who You Are című lemez júniusban kerül piacra, a hármas szám arra utal a címben, hogy ez lesz a harmadik “igazán jó” albuma a formációnak.

“Azért lett ez a cím, mert úgy éreztük, hogy most sikerült visszatalálnunk ahhoz az attitűdhöz, ami az első két lemezünket jellemezte. A RoadRunnernél nem is találhattunk volna jobb kiadót, ez az egyetlen lemezcég, amely igazán érti a rockzenét, és az utolsó, amely teljes szabadságot ad zenekarainak” – áll az 1994-es debütálása óta világszerte 30 millió eladott albumnál járó Korn közleményében.

Comentários no Facebook