Scroll to Top

ROCK ÉS BLUES A ZENEDDOBOZBAN

By Emil / Published on csütörtök, 11 Már 2010 13:21 DU. / No Comments / 227 views

Március 16-án,  15.30 órától  rendhagyó műsorral lepik meg a Zenedoboz nézőit . A zenés-ifjúsági műsorban  a rock-os, blues-os hangzásvilág  és az élő zene kap főszerepet.

A meghivottak között szerepel a Koporshow együttes, akik legutolsó Zenedobozos-szereplésük óta tagcserén és számos turnén estek túl . A fiúk azt is elmesélték, hogy az új srácok milyen “beavatási ceremónián” kellett átessenek, ahhoz, hogy igazi Koporshow tagokká válljanak.

A Confusion együttes olyan profi zenészekből  verbuválódott össsze, akik már több zenekarban is kamatoztatták a tehetségüket. A különböző hangszerek, stilusok ötvözéseként a   csapat hangzásvilága  igazán egyedi és magával ragadó.

  A műsort a Mercedes Band  , Erdély egyik legrégebbi rockzenekara zárja, vadonatúj dalokkal. A zenekar bemutat egy olyan hangszert is, amelyet az országban nem ismernek még, de egyedivé teszi  az együttes hangzásvilágát.

  Dancs Annamari, a műsor szerkesztője-bemondója szeretettel várja a képernyők elé  a nézőket, március 16-án, kedden,  15.30-tól a TVR1 Magyar Adásában.

Comentários no Facebook