Scroll to Top

Péterffy Lili az Egy Másik Zenekar élén A Dal 2016-ban!

By Emil / Published on hétfő, 11 jan 2016 13:33 DU. / No Comments / 988 views

egymasikAz idén húsz éves tehetséges énekesnő, Péterffy Lili különleges módját választotta az Egy Másik Zenekar nevű formációban való bemutatkozásnak. Első közös szerzeményükkel egyből A Dal 2016 színpadán találta magát a banda. Felvételük címe: “Kéne közös kép“.

Rengeteg munka, sorsszerű egymásra találás, hihetetlen kreatív energia és jó néhány vadonatúj dal – így írható le az elmúlt fél év, melynek eredményeként Péterffy Lili és azEgy Másik Zenekar immár együtt, első alkalommal szerepelhet a Duna TV-n futó Eurovíziós dalválasztó showműsorban.

Az Egy Másik Zenekar szokatlan szövegeivel, lendületes refrénjeivel vagy épp lírai hangvételű vallomásaival már korábban rabul ejtette közönségét, amihez Péterffy Lilikivételes érzékenysége és egyedi, senkiével sem összetéveszthető hangja fantasztikusan passzol.

A legjobb 30 közé bejutott versenydal, a “Kéne közös kép” őszinte, mély és elgondolkodtató. Sokkal inkább a lélekre hat és van benne valami, ami “megfog és nem enged el” – vallják szívvel-lélekkel a csapat tagjai. A zenekar hihetetlen boldog klipet forgat és teljes gőzzel készül a megmérettetésre, a közönség pedig kíváncsian várja a fejleményeket!

Egy Másik Zenekar: Kéne közös kép – hallgasd meg!

Comentários no Facebook