Scroll to Top

Musical Gála-Kolozsváron és Marosvásárhelyen!

By Emil / Published on csütörtök, 08 nov 2012 18:18 DU. / No Comments / 360 views
Szeretettel várom Önt(Önöket) egy feledhetetlen musical gálára”A Zene az Kell”című fantasztikus produkcióra ami a Kolozsvári Magyar Operában november 24 -én 19:00 h-tól és november 25-én 19:00 h-tól  a   Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban kerül bemutatásra.
Miller Zoltán a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével kitüntetett színész , énekes; és számos egyéb díj tulajdonosa.
További részletek :www.millerzoltan.com
Engedje meg,hogy pár mondatban ismertessem a produkciót.
A műsorban különböző műfajok és hangulatok keveredtek, s alkottak kellemes egyveleget.A művészek csodálatos hangja és kisugárzása óriási örömet okoz a közönségnek, továbbá gyakorta nevettetik meg a hallgatóságot rövid történeteikkel, felvezetéseikkel. A vidám, baráti hangvételt jótékonyan szolgálják többek közt a Hungária számai is – Csókkirály,Csavard fel a szőnyeget…..

A tehetséges művészek több fantasztikus duettel is kedveskednek a közönségének.
A budapesti bemutatón egyik legnagyobb sikert „Az Operaház Fantomja” című musical egy részlete aratta,amire talán a legjobb tőmondat:PAZAR VOLT!!!A műsor sztárvendége Mahó Andrea.Andrea csodálatos hangjával , tehetségével és nem utolsó sorban szépségével megfűszerezi a produkciót.Mahó Andrea-Emerton díjas művésznő … www.mahoandea.hu
A művészek a szívet melengető duettektől a dallamos rockos vonalig szórakoztatják a közönséget, a közös dalok mellett hallhatott a közönség dalokat más világhírű musicalekből(Evita ,Grease,My Fair Lady   stb)… Máté Pétertől, a Kormorántól, az Emberek együttestől, valamint sok-sok meglepetés várat magára. Jegyek a pénztárban kaphatók!

Kolozsvár promó:http://youtu.be/pqvA6z2Rkmc
Marosvásárhely: http://youtu.be/ciNBC-9mtoE

Comentários no Facebook