MAGNA CUM LAUDE – JUBILEUM

 A koncertalbum 2 CD-n és DVD-n már a boltokban!

Hazánk jelenleg egyik legdivatosabb és legsikeresebb zenekara, a MAGNA CUM LAUDE idén ünnepli első igazi jubileumát. A megalakulás 10. évének tiszteletére szervezett koncert hatalmas sikert aratott mind szakmai berkekben, mind a 4000 koncertlátogató örömére. Az élményt most újra átélhetjük egy különleges 2 CD-s, illetve egy DVD kiadványnak köszönhetően.

Az ünnepi évet és megkérdőjelezhetetlen diadalt megelőző első évtized állhatatos munka és kitartás előzte meg. Az 1999-es alakulást követően évek teltek az induló zenekarokra jellemző protokoll-körökkel, kiadói kilincseléssel, tehetségkutatós megmérettetéssel. A kislemez-sikereket követően az igazi áttörést a 2006-os “Minden állomás” album jelentette, amely már aranylemezt és Fonogram-díjakat hozott a bandának. Az ezt követő út már sikerrel lett kikövezve. A Magna Cum Laude zenekar mára az ország legnagyobb fesztiváljain és koncerthelyszínein játszik és ezzel párhuzamosan ezerszám adja el lemezeit, mely bármelyik mai aktív együttesnek büszkeségére válna.

A jubileumi évet már címében is ünneplő negyedik sorlemez, a “999″ június 5-i megjelenése egy napra esett a Nagy Születésnapi Bulival. A lemez három hétig vezette a MAHASZ albumlistát és még jelenleg, 4 hónap elteltével is a Top 40 középmezőnyét erősíti! A Petőfi Csarnok Szabadterén rögzített születésnapi koncert hangulata november 6-tól minden rajongó számára újra és újra átélhetővé válik.

A hamisítatlan Magna-hangulatot a nagykoncerten vonós és fúvós szekció erősítette, amely csodálatos élő atmoszférával szólaltatta meg a “Te légy most”, a “Színezd újra”, a “Visszhang”, az “Átkozott nők”, a “Vidéki sanzon”, a “Pálinka dal” című dalokat és a megannyi további Magna-slágert. A zenekarra jellemző műfaji kalandozásokat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy milyen csodálatosan illeszkedtek a dalokba a meghívott vendégek karakterei, Lukács Laci rocksztár éppúgy, mint a mulatós zene királya, Márió.

A banda várva várt első koncert DVD-je, illetve a rendkívül rajongóbarát áron a boltok polcaira kerülő dupla koncert CD-je minden bizonnyal a karácsonyi piac sikertermékei!

Comentários no Facebook