Helyszín: ERKEL SZÍNHÁZ (VIII. kerület, II. János Pál pápa tér 30.)

Időpont: 2019. január 10., csütörtök, 19.00

 

Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével mindenkit lenyűgöző előadóval.

Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park többezres fiatal közönsége előtt.

Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közönségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő.  A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok.

Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…

Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott  – neve most még titok – , aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikon dolgoznak nem kevesebb céllal, hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Király Viktor árnyalataiból készül tehát egy kollázs, amely remélhetőleg élvezettel tölti el a kedves közönséget 2019 január 10-én este az Erkel Színházban.

Klipek: 

https://www.youtube.com/watch?v=ZAXXXJ42DAg

https://www.youtube.com/watch?v=mXFY1RFKAgc

https://www.youtube.com/watch?v=3MGqYCjP73A

Hozzászólás Facebook használatával

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here