JAZZY FESZTIVÁL 2016. szeptember 15-18.

MOM Sport Rendezvényközpont (Budapest XII. Csörsz utca 14-16.)

GESZTI Produkció

Rendhagyó, rendkívüli és egyedülálló. Ez lesz idén a 6. Jazzy Fesztivál, amely szeptember 15 és 18. között olyan nevekkel várja közönségét, mint a GESZTIProdukció, Candy Dulfer (MOM Sport Rendezvényközpont), a Random Trip szuperválogatottja, valamint St. Martin (MOM Kulturális központ).

GESZTI Produkció

2016. szeptember 15. 20:00

MOM Sport Rendezvényközpont

geszti-letvagy-portre-2Az igényes zene kedvelőinek egyik kedvenc fesztiválja ebben az évben hatodik alkalommal szórakoztatja a közönséget. A mostani fellépők méltó követői az eddigi sztároknak: a korábbi években ugyanis olyan produkciók léptek fel, mint többek között a Mezzoforte, a Matt Bianco, a De Phazz, Mario Biondi vagy a Shakatak.

 

Idén szeptember 15-én a GESZTI Produkció kezdi a fesztivált. Az új, “Létvágy” című album dalain túl felcsendülnek a Jazz+Az, a Gringo Sztár és más sikeres Geszti-formációk dalai is. 2017. februárig ez Geszti Péter utolsó koncertje Budapesten!

 

“Én nem egykedvű vagyok, hanem sok kedvű, ezért többféle stílus jellemzi a dalaimat. Ennek a koncertnek lehetne a címe az is, hogy A GESZTISÉG 51 ÁRNYALATA, de a lényeg, hogy a funky döngölni fog, a bossanova ringatni, a pop beindítani – szóval lesz pörögni- és táncolni való mindenkinek.”

 

Geszti Péter

Jegyek vásárolhatók az Interticket hálózatában és a jegy.hu oldalon!

Geszti - Létvágy
provident.ro

Comentários no Facebook