Nem kellett sokat várni az Éva Presszó legújabb klipjére, amelyet az Indul az idő című számukhoz készítettek. A tavalyi év vége óta folyamatosan jönnek a dalok – Lassan szeress, Ahogyan-, most pedig itt a legújabb szerzemény, aminek középpontjában a barátság és a kapcsolatok állnak. Igazán jó kis dúdolható nóta lett ez, na!

A debreceni illetőségű Éva Presszó nem tétlenkedett az utóbbi időben, ennek eredménye egy újabb videó, amelyről így mesél a zenekar frontembere Vigh Éva:

„A dal a barátságról szól, arról, hogy az emberek üzenetet hoznak egymásnak minden egyes egymásra találásnál, legyen az évekre szóló kapcsolat vagy egyetlen beszélgetés. 

 Arról mesélünk, hogy nincsenek véletlen találkozások, hogy a közösen eltöltött idő, az átadott és megosztott élmények összekötnek bennünket életünk végéig és az emlékek, a tapasztalatok, az egymásból felszínre hozott értékek egy gombostűre szúrt pillanatban örökre magunkkal vihetőek. 

 Szeretem ezt a dalt, mert minden meglévő vagy elrontott barátságom benne van a sorokban. Azokra gondolok, akiket elhagytam, akik elhagytak, de első sorban azokra, akikkel évek óta kitartóan szeretjük egymást, bor vagy pokróc ide vagy oda.

 Mindenki holdat hord a homlokán, a feladatunk, hogy ezt észrevegyük, és ha valaki észrevette a miénket, azt megbecsüljük.”

A helyszínt egyébként a debreceni Maszek biztosította, ahol a zenekar tagjai barátaikkal egy zenélős, beszélgetős estét tartottak, aminek a hangulatát jól tükrözi a végeredmény. Ha szeretnéd megtapasztalni az Éva Presszó által közvetített energiákat, akkor lesz rá lehetőség, ugyanis a csapat nagy erőkkel koncertezik.

Indítsuk az időt az Éva Presszóval!

Dátumok, helyszínek:

Március 2. Gödöllő Trafó, Gödöllő, Honeybeast Turné

https://www.facebook.com/events/161014741297172/

Március 14. Nagyerdei Víztorony, Debrecen, Odettel

https://www.facebook.com/events/168537760430407/

 

Még több Éva Presszó videoklip:

https://www.youtube.com/watch?v=bvPeb…

 

Szöveg:

Jónás Péter

Felvétel: Puha Szabi

https://fb.com/puhaszabi/

Keverés és mastering: Jappán @Jappan & Barnsz

https://fb.com/jappan.productions

Videó: Reindeer Cinema

https://reindeercinema.hu/

Helyszín: Maszek, Debrecen

https://fb.com/MaszekDebrecen/

provident.ro

Hozzászólás Facebook használatával

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here