zene.ro Web analytics

Hangrobbanás a megakoncerten!

0 27
Idei európai turnéja keretében Budapestre is ellátogat a Kiss: a legendás amerikai metálegyüttes, amely nemcsak zenéjéről, hanem tagjainak jellegzetes fehér arcfestéséről és látványos koncertjeiről is ismert, május 28-án a Budapest Sportarénában lép fel.
A Kiss jelenleg futó, teltházas észak-amerikai turnéja után májusban érkezik Európába, ahol Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom (Hangrobbanás Európa-szerte: A kezdetektől a robbanásig) címmel ad 30-állomásos koncertsorozatot.

A zenekar észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikákat kapott: a Metal Hammer zenei szaklap egyszerűen csak a “királyok visszatérése”-ként definiálta, míg a MOJO szerint “a Kiss-show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekben” – olvasható a budapesti koncertet szervező Live Nation hétfői közleményében.

Mint írják, az európai turné felhasználja az amerikai koncertek elemeit, az európai rajongók mégis egy teljesen új, friss show-t láthatnak majd, amely bemutatja a zenekar tavaly ősszel – 11 év szünet után – megjelent új stúdióalbumát, a Sonic Boom-ot (Hangrobbanás) is.

Paul Stanley, a zenekar gitáros-énekesének ígérete szerint a Kiss Alive 35 Tour csak a kezdet volt, a Sonic Boom Over Europe le fogja körözni: “Új színpad, új műsor, új felszerelés, új album! A zenekar teljes zenei történetét bemutatjuk a színpadon…”.

A budapesti koncertre szerdától lehet jegyet venni, a normál ülő- és állójegyek mellett közvetlenül a színpad elé szóló, kiemelt állójegyeket is árusítanak majd.

Forrás: MTI

Akár ez is tetszhet A szerző további művei

Comentários no Facebook