zene.ro Web analytics

CHER ÚJ ALBUMA, A ‘CLOSER TO THE TRUTH’ 2013. SZEPTEMBER 30-ÁN JELENIK MEG;

0 25

Az utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezik új albummal 2013. szeptember 30-án. A Closer To The Truth felvételei Los Angelesben és Londonban zajlottak. A lemezen a vadonatúj dalok mellett megtalálható a “You Haven’t Seen The Last Of Me’, mely a Burlesque című filmben hangzott el. Az első kislemezdal, a Woman’s World első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán.

 

Az albumra két dalt írt P!nk (I Walk Alone és Lie To Me), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sistersből (Take It Like A Man), és többek között Timbaland a producere. “Büszke vagyok az új lemezemre…szerintem a Cher rajongók biztosan örülni fognak neki és nem lesznek csalódottak.”  – mondta a pop ikon egy interjúban a közelmúltban.

 

Cher nemzetközi promóturnéra indul hamarosan, és a világ legnagyobb TV show-iban várható a szereplése.

 

Cher hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscar-t, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című kislemez 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop chart-on

 

 

CLOSER TO THE TRUTH DALLISTA:

1.    WOMAN’S WORLD

2.    TAKE IT LIKE A MAN

3.    MY LOVE

4.    DRESSED TO KILL

5.    RED

6.    LOVERS FOREVER

7.    I WALK ALONE

8.    SIRENS

9.    FAVOURITE SCARS

10.  I HOPE YOU FIND IT

11.  LIE TO ME

12. I DON’T HAVE TO SLEEP TO DREAM

13. PRIDE

14. YOU HAVEN’T SEEN THE LAST OF ME

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei

Comentários no Facebook