Scroll to Top

Behavazott a Desperado!

By Emil / Published on kedd, 12 jan 2010 09:40 DE. / No Comments / 337 views
A számtalan fellépés és az együtt töltött több mint egy évtized ellenére is, még tudnak újat mutatni egymásnak a Desperado együttes tagjai. A trió vezetője Zsolti például nem akarta kihagyni a minap a havazás okozta élményekből két társát: Bettit és Zoyt. Zsoltiról ugyanis kiderült a tél és a hó szerelmese, még a többiek inkább a pálmafák alatt szeretik elütni az időt. A közös programból azonban nem maradtak ki. A sátoraljaújhelyi kalandpark téli – nyári sípályájáról Zsoltit nem lehetett lekönyörögni.

– Amint időnk engedi együtt is szoktunk pihenni. Jó magam öt éve snowboardozok, bár próbáltam erre rábeszélni a többieket is, ők egyelőre maradnak télen a hógolyózásnál és a forraltborozásnál inkább…
Itt Sátoraljaújhelyen én kiélhetem a téli sportszenvedélyemet, az a szerencse, hogy a kitűnő pályának köszönhetően itt télen – nyáron tudok síelni és snowboardozni– mondta Zsolti a Zene.ro-nak.

Az együttes egyébként jelenleg is dolgozik, készül egy új dal és egy videoklip is, és szeretnének külföldön is megjelenni, egyelőre azonban erről részleteket nem árultak el. Az újévi fogadalmakról azonban beszéltek, a tervek szerint 2010-ben élő zenekarral is járják majd az erdélyi koncertszínpadokat!

Comentários no Facebook