Duplán örülhetnek a bronxi rapdíva rajongói: azonfelül, hogy kedvencük lett az év felfedezettje a tegnapi iHeartRadio Music Awards-on, köszönőbeszédében első albumának megjelenési dátumát is elhintette.

Alig egy hónap múlva minden klubban az első Cardi-lemez pörög majd: a rapszakma új csillaga végre elárulta várva várt első lemezének megjelenési időpontját. A mindössze 25 éves rapsztár az év felfedezettjeként vehette át az iHeartRadio díját, a nagy örömben pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a köszönetnyilvánítás mellett szót ejtsen új anyagáról is.

„Szeretnék köszönetet mondani a rajongóimnak, mert ha tévedek is, mellettem állnak. Ahogy az utálóim is. Ők is hallgatják a zenéimet és beszélnek róla, amiből én ugyanúgy profitálok. Az albumom pedig áprilisban érkezik. Álljatok készen!” – csigázta fel rajongóit Cardi.

Az egyelőre cím nélküli korong pontos dátumát még homály fedi, de addig is érdemes lesz hangolódni a lemez előfutáraival, a Bodak Yellowés a Bartier Cardi trackekkel, amelyek már önmagukban nagy népszerűségnek örvendenek a streaming- és videoportálokon.

(variety.com)

est.hu
provident.ro

Hozzászólás Facebook használatával

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here