Scroll to Top

88 dolláros Kozsó-bankjegy

By Emil / Published on szombat, 04 dec 2010 23:54 DU. / No Comments / 332 views

A Rádió 88 által szervezett szegedi bankár-összejövetel sztárvendége az Ámokfutók csapata volt.

Pár héttel ezelőtt Kozsó, az Ámokfutók frontembere különleges felkérést kapott a Rádió 88 munkatársaitól. Kérték, hogy arcával és nevével járuljon hozzá egy limitált példányszámú, 88 dolláros bankjegysorozathoz. Így jöttek létre a 88 dolláros Kozsó-bankjegyek, melyeket a bankár-összejövetel résztvevői között osztottak szét.

A rendezvény szervezői nemcsak értékes nyereményekre beváltható Kozsó-bankjegyekkel, de egy fergeteges hangulatú Ámokfutók koncerttel is kedveskedtek a bankároknak.

Kozsó és az Ámokfutók énekesnője, Keira, mint ahogy azt már Tőlük megszokhattuk, most is őrületes hangulatot teremtettek. Az 1000 fős közönség egy emberként énekelte a jól ismert Ámokfutók slágereket. A ’90-es évek szomorú szamurája a december 6-án megjelenő duplalemezes albumáról is bemutatott néhány új dalt, melyet a szegedi közönség felhőtlen tapssal és ovációval fogadott.

S hogy Kozsóról még mit fognak elnevezni a jövőben, azt maga sem tudja, de egy biztos: néhány nap múlva már nemcsak a szegedi közönség élvezheti az új dalokat, hiszen valamennyi országos és vidéki rádió is játssza majd azokat, sőt a kedves tévénézők is találkozhatnak majd velük különböző zenés-szórakoztató műsorok keretein belül.

Comentários no Facebook