Scroll to Top

Thomas Mark: itt a tavasz legelegánsabb slágere!

By Emil / Published on szombat, 29 Már 2014 14:42 DU. / No Comments / 292 views

Thomas MarkMegérkezett a Thomas Mark formáció vadonatúj dala, a “Found&Lost”, amely a zenekar történetében az első olyan, amiben élő éneket használnak. Az újdonságban a szemtelenül fiatal, tehetséges és a közelmúltban az Eurovíziós Dalverseny magyar döntőjében második helyet elérő Bogi hangját hallhatjuk.

A szerelmi csalódásról, illetve a csalódásból merített erőről szóló szerzemény hangulatára jellemző a kezdetben szomorkás ének és a lüktető elektronika disszonanciája, majd a refrénben történő együttes kiteljesedésük.

Thomas Mark: Found&Lost – hallgasd meg!

 

A Thomas Mark 2012 nyarán indult electro-pop zenei projekt. Tagja az egyik jól ismert hazai jóképű nu disco producer és DJ (TMX), illetve az egyik legkarakteresebb magyar popzenekar vezetője, akinek nyitottsága, pimaszsága és humora sosem ismer határokat (Linczényi Márk). A két főből álló együttes elektronikus alapokra épít popos dallamokat, amellyel céljuk, hogy élő zenét játsszanak elektronikus környezetben, táncra perdítsék és szórakoztassák a közönséget, de a gépies elemek mellett érzelmeket is közöljenek zenéjükkel.

A Thomas Mark a ’80-as, ’90-es évek kacér zeneiségére épít, miközben táncoltat és finom ízléssel szórakoztat. Nemcsak megjelenésükben, de zenéjükben is elegánsak. Első videójuk, a “Jean-Paul” című dalhoz készült kisfilm az Index és az Origo szerint is 2013 egyik legjobb klipje. Készítettek már remixet a legendás Giorgio Morodernek, a szexi Chromeonak vagy épp a divatos Hot Chipnek, így valóban itt volt az ideje, hogy egy újabb slágerjelölttel rukkoljanak elő.

thomas-mark-sajto-4

Comentários no Facebook