VHK: Rituális sárkánytánc után testen kívüli vágtázás a Dürerben!

A legendás Vágtázó  Halottkémek (VHK) Életereje a tavalyi robbanás után hamarosan egyetlen budapesti koncertjét adja majd a Dürer kertben! A Vágtázó Életerő rendhagyó koncertjén rituális sárkánytánc jelenik meg Olter Wanda sámántáncos előadásában, Jégbontó havának Taksony napján, vagyis február 5-én. Magyarország világhírű sámánpunk zenekara bemutatja VHK Idéző – Forgószél! című albumát egy három órás magmatikus extázis keretében. Aki szeretne kifordulni ebből a földi világból, és befordulni az örök beindulás birodalmába, annak itt az alkalom: teljes felfordulás, tudatlóbáló hangerő, élni tanító őrület!

A koncert rendhagyó  lesz azért is, mert Grandpierre Attiláék üstdobosa, Balatoni Boli Ausztráliában tartózkodik, így a zenekar visszatér a nyolcvanas évek eleji kísérleti felállásához, mellyel már akkor is a mai hardcore színteret megszégyenítő erőt képviseltek. Sárkányokat idéznek meg, magyar népmesei és kínai motívumok egyesítésével a forgószél erejének teljében. A zenekar pályafutásának egyik legvadabb koncertjét ígéri – nincs visszaút, senki sem lesz biztonságban!

Vágtázó  Életerő lemezbemutató

2010. február 5., péntek 20 óra

Budapest, Dürer kert – Nagyterem

Belépő: elővételben 2400 Ft. a helyszínen 2900 Ft.

vendég: Olter Wanda – rituális sárkánytánc

a koncert után pszichedelikus punk dj set

Belépő: elővételben 2400 Ft, a helyszínen 2900 Ft.

Jegyinformáció:

Jegyek még kaphatók országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben, és a www.ticketportal.hu oldalon.

Kapcsolódó  weboldalak:

http://vhk.saman.org.hu

http://www.myspace.com/gallopingcoroners

http://www.facebook.com/group.php?gid=48653095134&ref=mf

Információ  az új albumról:

2009. decemberében jelent meg Vágtázó Életerő ’VHK Idéző – Forgószél’ című új albuma. A Periferic Records gondozásában megjelent lemez néhány dalából ízelítőt tölthetünk le a http://www.grandpierre.hu/ujdonsagok0.htm oldalról.

www.zene.ro , www.musorszervezes.ro

Comentários no Facebook