Stratovarius koncert – már csak pár nap!

Igazi slágerparádé várható  – magyar tervező készítette a borítójukatAlig néhány nap választja el finn heavy metal legenda, a Stratovarius rajongóit attól, hogy január 26-án ismét találkozhassanak kedvenc csapatukkal a Petőfi Csarnokban. A nemrég újjáalakult, és sok év után Budapestre visszatérő csapat minden bizonnyal igazi best of programmal lepi meg koncertre ellátogatókat, legalábbis erre lehet következtetni abból a listából, ami a turné egyik korábbi állomásán eljátszott nótákat veszi sorra.

A Stratovarius közben már javában szervezi nyári fellépéseit, például a legendás Wacken Rockfesztiválnak is egyik headlinere lesznek. A budapesti koncertre készülők pedig a különböző rajongói videóknak és fotóknak köszönhetően kóstolhatnak bele, hogy mi vár rájuk január 26-án: elég a http://www.youtube.com/watch?v=YPfUCFUcmMg vagy a http://www.metal-experience.com/images/bands/Stratovarius2010/Stratovarius2010.html oldalra ellátogatnunk. S hogy mit hallhatunk majd a Petőfi Csarnokban? A pontos listát persze nem adják közre, de a korábbi turnéállomások egyikének programja is beszédes: a zenekar ismerői rögtön láthatják, hogy igazi slágerparádéra készülhetünk.

01. Destiny

02. Hunting High and Low

03. Speed Of Light

04. The Kiss Of Judas

05. Deep Unknown

06. A Million Light Years Away

07. Winter Skies

08. Phoenix

09. Guitar / Bass Solo

10. Forever Is Today

11. Eagleheart

Ráadás:

14. Father Time

15. Black Diamond

Az együttes legutóbbi, Polaris című albuma még tavaly nyáron jelent meg, és fontos azt is fontos tudnunk róla, hogy borítóját a metal zenekarok körében elismert, és számos korábbi borítót is tervező Havancsák Gyula (http://www.hjules.com) készítette.

A hazai koncerten a 19 órás kapunyitást követően elsőként a Winter’s Verge, nem sokkal 20 óra után a Tracedown, majd 21 óra után a Stratovarius lép majd a színpadra – a koncertre jegyek még kaphatók a Ticketportal jegyirodáiban országszerte, vagy kezelési költség nélkül a www.ticketportal.hu oldalon.

2010. január 26., kedd 19.00 óra

Budapest, Petőfi Csarnok

Stratovarius, Tracedawn, Winter’s Verge koncertek

Belépő: 6900 Ft.

Kapcsolódó  weboldalak:

http://www.stratovarius.com/

http://www.concerto.hu

http://www.ticketportal.hu

Comentários no Facebook