Scroll to Top

Barbra Streisand legnagyobb slágerei a Kongresszusi Központban

By Emil / Published on kedd, 01 dec 2015 16:45 DU. / No Comments / 294 views

– Barbra Streisand legnagyobb slágerei csendülnek fel december 6-án vasárnap a Budapest Kongresszusi Központban. Az Evergreen című koncerten a Stúdió 11, valamint három énekesnő, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea lép fel.

305180_33 Barbra Streisand igazi díva, nagyszerű dalai és színészi alakításai örökre bevésődnek az emlékezetbe. Színésznőként és énekesnőként is Oscar-díjjal jutalmazták, ő volt az első női zeneszerző, aki ezt az elismerést megkapta Evergreen című daláért. Emellett három Golden Globe-ot és több Grammy-díjat is átvehetett – szerepel a szervezők MTI-hez eljuttatott ajánlójában.
Ő az egyetlen olyan előadó, aki karrierje során öt egymást követő évtizedben listavezető pozíciót ért el az amerikai Billboard 200-as slágerlistán. Énekesi karrierje első lemeze, a The Barbra Streisand Album 1963-ban jelent meg, és ebben az évben indult útjára Magyarországon a Stúdió 11 zenekar a közszolgálati rádió égisze alatt; az együttes a hazai könnyűzene számos klasszikusának megszületésénél működött közre.
A vasárnapi budapesti koncerten Barbra Streisand slágereit vonósokkal és három énekesnővel, Náray Erikával, Polyák Lillával és Szulák Andreával viszik színpadra. Ők hárman korábban a Rebecca – A Manderley ház asszonya című musicalben szerepeltek együtt.

Az est során felhangzik mások mellett a Send In The Clowns, a My Man, a How Do You Keep The Music Playing vagy a Papa Can You Hear Me.

MTI

 

Comentários no Facebook