Thursday, March 28, 2024
spot_img

Latest Posts

2010. JÚNIUS 4., BUDAPEST @ A38 Hajó

JULIETTE LEWIS (USA)
 
Kezdés: 19.00 Belépő: 4.500 Ft (elővétel) / 5.000 (jegyirodákban május 22-ig) / 5.500 Ft (helyszín) Jegyelővétel: A38 Hajó, Ticket Express, Ticketportal.hu, Casual Store, The Lab, Headbanger, CD Pince, Hammer Barlang, Teenage Riot Store, Mamut & Westend Speed
 
Juliette Lewis energiabombaként robbant Licks nevű zenekarával a legnagyobb fesztiválok színpadjaira 5 évvel ezelőtt. Azt, hogy mennyire ösztönlény már filmjeiben is tapasztalhattuk, számos őrült szerepet kapott karrierje során, elég, ha csak a Született gyilkosokra vagy a Kaliforniára gondolunk. Így valószínűleg sokakat már meg sem lepett, hogy mire képes egy rockzenekar frontembereként. Fülbemászó, dögös dalok, szuggesztív előadásmód, rocknroll cirkusz; talán ezekkel a szavakkal lehetne legjobban jellemezni az egykori Juliette And The Licks-bulikat.
 
2004-ben jelent meg Like A Bolt Of Lightning EP-jük, amit következő évben egy stúdióalbum követett. A You’re Speaking My Language klipje egyből az MTV kegyeltje lett, és rotációban ment a zeneadón. A második lemez munkálatait 2006-ban kezdte a csapat és mivel pont akkor szállt ki a dobosuk, Dave Grohl játszotta fel a számokat. A Four On The Floor még nagyobb sikert hozott a zenekarnak, amit világkörüli turnéval koronáztak meg.
 
Tavaly új lemezzel, ráadásul szólóban jelentkezett Juliette Lewis. A Terra Incognitán a 70-es 80-as éveket idéző irányvonal maradt, de a The Mars Volta alappillérének számító Omar Rodrigez-Lopez produceri munkájának köszönhetően jóval elborultabb dalok születtek. Az új album új zenekart hozott magával, és bár ez egy teljesen új formáció, a lendület, a minőség és az élmény ugyanaz.
 
Június 4-én az A38 Hajón mindezt élőben is tapasztalhatjuk. Ez az első alkalom, hogy Juliette Lewist klubkoncerten láthatjuk itthon, és akár mérget is vehetünk rá, hogy zenekarával jó rock-csapatokhoz méltó módon szétszedik a helyet.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.