Scroll to Top

Final Crushing @ S8 Underground Club: Lucy | Pilvaksz Coffee Shop | Simon Templar | Rockbuli

By Emil / Published on csütörtök, 22 jan 2015 18:17 DU. / No Comments / 487 views

Hangulatos, vidám este szem- és fültanúi lehetnek azok, akik január 31-én a legfrissebb fővárosi underground klubba látogatnak. A budapesti belváros közepén található S8 Underground Clubban három életrevaló, pozitív világszemléletű zenekar ad koncertet. Élükön a Junkies-ből ismert Sajti Levente vezetésével létrejött Lucy.

2015_01_31_final_crushing_s8_underground_club_plakatA Lucy-t, Sajti Levente gitáros a Junkiesból való kiválása után alapította. Triónak indult a történet, ám néhány tagcserét követően kialakult a mai felállás: Sajti Levente: ének, szólógitár, – Kiss Milán: ének, ritmusgitár, – Faigl ‘Pálca’ Zoltán: basszusgitár és Sinkovits Balázs: dob. A zenekar bemutatkozó lemeze a 2014 nyarán jelent meg az EDGE Records kiadásában ‘Budapestről Szeretettel’ címmel!

“My name is Templar, Simon Templar.” – 1962-ben hangzott fel először ez a mondat Roger Moore angol színész szájából a The Saint című film első filmkockáin. Megkockáztatjuk, hogy később a James Bond-ok forgatásán Ő hozta vissza a köztudatba ezt a bemutatkozást a mozirajongók legnagyobb örömére.  A mindig megnyerő, sármos kalandor Simon Templar, veszélyes, kockázatos helyzetekben is lehengerlő magabiztossággal, könnyedén hárítja el a bajt az azóta már emblematikussá vált hófehér Volvo P1800-as sportautójával. És, hogy miért is választották ezt a zenekarnevet, az egyelőre titok, de állítólag kinyomozható. “Lendületes, alternatív rockzene, gondolatébresztő szövegcentrikus dalok, igazi underground.”

A Pilvaksz Coffee Shop 2013-ban alakult, azzal a nem titkolt céllal, hogy uralmuk alá hajtsák az egész világot. Aztán az első közös sörözés során a srácok úgy döntöttek, hogy inkább megpróbálnak zenélni. Ezzel a mai napig próbálkoznak „több-kevesebb sikerrel”, de ahogy mondják, ha más nem is, legalább ők élvezik azt, hogy anélkül zajonghatnak néha, hogy rájuk hívnák a rendőrséget.  Több alkalommal is játszottak különböző szegedi szórakozóhelyeken, de végre elérkezett az idő, hogy egy jól sikerült fellépéssel és saját számok tömkelegével a tarsolyukban Budapesten is bemutatkozhassanak, és összejöjjön az előbb említett világuralom.

Final Crushing:
2015. január 31.  (szombat)
Kapunyitás: 19.00, koncertkezdés: 20.00
Program: Lucy | Pilvaksz Coffee Shop | Simon Templar | Rockbuli
Belépő: 690 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/771103356300111/

Lucy:
https://www.facebook.com/lucyzenekar
https://www.youtube.com/watch?v=mQXRo7UbiQg

Pilvaksz Coffee Shop:
https://www.facebook.com/Pilvakszcoffeeshop

Simon Templar:
https://www.facebook.com/pages/Simon-Templar-Zenekar/148349735314990
https://www.youtube.com/watch?v=LDKYmdFX0pI

Comentários no Facebook